Hotel Makadi Palace

MAKADI PALACE HOTEL ***** / Makadi bay

Termin: 10.06.2021 – 17.06.2021
Trajanje: 7 dni
Storitev: All inclusive
Let: leti iz Ljubljanskega letališča
Cena: od 531€ po osebi

LEGA: Hotel Makadi Palace se nahaja neposredno ob lastni široki peščeni plaži, 30 kilometrov južno od Hurgade v zalivu Makadi Bay. Široka zasebna plaža in dih jemajoč koralni greben, vabita k brezskrbnemu snorkljanju v pisanem podvodnem svetu (priporočamo obutev za v vodo). Čudovita promenada ob plaži vodi mimo bližnjih RED SEA hotelov MAKADI SPA, GRAND WATERWORLD MAKADI in GRAND MAKADI. Brezplačni avtobusni prevoz do Grand Mall v središču mesta Hurgada (z rezervacijo). Čas transferja od letališča približno 35 minut.

OPREMA: V sprejemnici hotela, obdani z bujnim rastjem, se nahajata recepcija (brezplačen brezžični internet) in lobi bar (z doplačilom). Prostoren hotelski objekt ima 511 sob in se ponaša s privlačnim bazenskim kompleksom in ločenim otroškim bazenom. Ležalniki, podloge in senčniki so na voljo brezplačno. Kopalne brisače so brezplačno pripravljene v sobi, v priročni torbi za na plažo. Bazenski kompleks obkrožajo v arabskem slogu grajene restavracije: Tai Garden s specialitetami daljnega vzhoda (delno z doplačilom), Discovery Restaurant z bogato ponudbo solat in mednarodnih jedi (delno z doplačilom), Rendevouz z opoldanskimi prigrizki. V vrtu je restavracija Botanical Garden z mediteranskimi specialitetami (delno z doplačilom). Joker lounge bar in Stan Getz Piano Bar vabita goste z zabavnim večernim programom in živo glasbo. Elegantni restavraciji Dome in Melange nudita okusne samopostrežne jedi, v restavracijah Sunset in Rendezvous pa čakajo opoldanski prigrizki. Mini market in trgovinice ob plaži.

SOBE: junior suita (DZJ/EZJ) je standardno opremljena z minibarom (z doplačilom), satelitsko televizijo, telefonom, sefom, prho ali kadjo, WC-jem, sušilcem za lase, klimatsko napravo (sezonsko pogojena), udobno kotno sedežno garnituro, balkonom ali teraso. Big junior suita (DBJ/EBJ) je opremljena enako kot junior suita in je nekoliko večja. Nastanitev junior suite in big junior suite: največ 2 odrasla in 2 otroka (zakonska postelja in dodatno ležišče). Grand suita (DSD) obsega dve spalnici in veliko kopalnico z dodatno prho. Nastanitev: največ 3 odrasli in 1 otrok ali 2 odrasla in 2 otroka. Ob nastanitvi treh ali več oseb je v sobi zakonska postelja in pomožna ležišča.

ŠPORT IN ZABAVA: Namizni tenis, odbojka na mivki, aerobika, vodna gimnastika, vaterpolo, športne aktivnosti, igre in tekmovanja. Dnevni zabavni program in živa glasba ob večerih. Proti plačilu: šest osvetljenih in neosvetljenih teniških igrišč ter nogometno igrišče, vstop v Makadi fitnes in masaže. Na plaži potapljaški center Aquarius diving.

ALL INCLUSIVE: Hotel nudi all inclusive storitev s samopostrežnim zajtrkom, kosilom in večerjo, prigrizki ter lokalnimi brezalkoholnimi in alkoholnimi pijačami med 10. in 24. uro (postrežene v kozarcih).

HRANA IN PIJAČA: Izbor ob zajtrku: bogat izbor mednarodni jedi v restavraciji The Dome in mediteranski zajtrk v restavraciji Melange. Zgodni zajtrk v sprejemnici. Ponudba kosil: samopostrežni bife v restavracijah Dome in Melange. Z doplačilom možnost kosila v restavraciji Discovery s ponudbo morskih specialitet. Večerja: samopostrežni bife z mednarodnimi jedmi v restavracijah Dome in Melange. Streћena večerja v restavracijah Thai Garden in Botanical Garden (s predhodno rezervacijo). Ponudba samopostrežnih mediteranskih jedi v restavraciji Discover (s predhodno rezervacijo).

Dodatne restavracije s specialitetami v pasaži MAKADI MALL
• LA MAISON DE PARIS – francoska restavracija
• GOLDEN DRAGON – azijska restavracija
• MUMBAI – indijska restavracija
• MAFIA – italijanska restavracija
• TAM TAM – orientalska restavracija (proti plačilu)
• GAUCHO STEAK HOUSE (proti plačilu)
• SMAK FISH – sveže ribje jedi (proti plačilu)
• MAKADI GELATERIA – domač sladoled (proti plačilu)

Odpiralni čas med 18. in 21. uro. Potrebna rezervacija mize v sprejemnici hotela med 10. in 12. uro ali recepciji Makadi Mall med 17.30 in 21.30. V vseh restavracijah v Makadi Mall se pijača doplača.

V RESTAVRACIJAH JE ZAŽELENA PRIMERNA GARDEROBA.
OBVEZNO JE NOŠENJE ALL INCLUSIVE ZAPESTNICE.
PODROBNEJŠE INFORMACIJE O ALL INCLUSIVE PROGRAMU, DELOVNEM ČASU BAROV IN RESTAVRACIJAH TER STORITVAH, KI SO NA VOLJO PROTI PLAČILU (NPR. SVEŽE STISNJENI SADNI SOKOVI, KAVNE SPECIALITETE, MINI BAR, SOBNA STREŽBA,…), PREJMETE V KRAJU LETOVANJA. NEKATERE POSEBNE JEDI IN PIJAČA V A LA CARTE RESTAVRACIJAH Z DOPLAČILOM. VSE A LA CARTE RESTAVRACIJE S PREDHODNO REZERVACIJO.
HOTELIR SI PRIDRŽUJE PRAVICO DO SPREMEMB.
ZA VSTOP NA SOSEDNJO PLAŽO IN VODNI PARK PRI HOTELU SUNWING WATERWORLD MAKADI SE OBRAČUNA VSTOPNINA V VIŠINI 10 EUR ZA ODRASLEGA IN 5 EUR NA OTROKA.

Za vstop v Egipt je potreben negativen PCR test v angleškem jeziku in potni list veljaven 6 mesecev od dneva vstopa v Egipt.

TRENUTNO VELJAVNI POGOJI VSTOPA V EGIPT

Od 1. septembra 2020 morajo vsi potniki, ki prispejo v Egipt, predložiti negativno potrdilo o rezultatu PCR testa za COVID-19, opravljeno v državi izvora, ki ni starejše od 72 ur.

Test za prisotnost virusa SARS-CoV-2 mora biti opravljen po metodi PCR pri ustrezni in verodostojni organizaciji, rezultat mora biti v angleščini.

Otroci do 5,99 let testa ne potrebujejo.

Samo potniki, ki prispejo na letališča v Sharm El-Sheikh, Tabo, Hurgado in Marsa Alam lahko PCR test opravijo ob prihodu na eno od omenjenih letališč (test opravi predstavnik egiptovskega Ministrstva za zdravje, cena 30 USD).

Potniki lahko takoj po opravljenem PCR testu zapustijo letališče in se odpravijo v rezerviran hotel. Hoteli bodo za goste, ki so pozitivni na COVID-19 omogočili karanteno v ločenih sobah in krijejo vse stroške nastanitve, hrane in brezalkoholnih pijač do njihovega odhoda.

TRENUTNO VELJAVNI POGOJI POVRATKA V SLOVENIJO

Ob povratku v Slovenijo bo oseba napotena v karanteno. Karanteno je možno prekiniti peti dan po napotitvi z negativnim hitrim antigenskim testom.

V kolikor oseba predloži katero od spodnjih potrdil, ni napotena v karanteno:

– negativni PCR test, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa. Test je možno opraviti pri »The central laboratory in Hurghada Altaelim Street« – organizaciji ki jo je inštitut za mikrobiologijo in imunologijo in NLZOH prepoznal kot ustrezno. Cena 30,00 USD.
– pozitivni PCR test star med 21 dni in 6 mesecov
– potrdilo zdravnika, da je oseba prebolela COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot 6 mesecev
– dokazilo o cepljenju zoper COVID-19
– proizvajalca Biontech/Pfizer od prejema drugega odmerka cepiva je preteklo najmanj 7 dni
– proizvajalca Moderna od prejema drugega odmerka cepiva je preteklo najmanj 14 dni
– proizvajalca AstraZeneca od prejema prvega odmerka cepiva je preteklo najmanj 21 dni
– negativni rezultat hitrega antigenskega testa na virus SARSCoV-2, ki ni starejši od 24 ur od odvzema brisa in je opravljen v državi članici Evropske unije. Test je pred kontrolo potnih listov možno opraviti na letališču v Ljubljani. Cena 30,00 EUR.

izpolnite obrazec

Povpraševanje