Sharm el Sheik

THE GRAND HOTEL SHARM EL SHEIK ***** – Sharm el Sheik

Termin: 05.05.2021 – 12.05.2021
Trajanje: 7 dni
Storitev: All inclusive
Let: leti iz Ljubljanskega letališča
Cena: od 540€ po osebi

LEGA: Bleščeč kompleks se nahaja na rahli vzpetini v počitniškem predelu Ras Um Sid. Z lepe in urejene zasebne plaže se odpira čudovit pogled na morje. Zaradi koralnega grebena, ki sega vse do plaže, je dostop do morja omogočen po pomolu in je primeren samo za spretne plavalce (priporočamo čevlje za v vodo). Hotel zaradi stopnic in teras ni primeren za osebe na invalidskem vozičku ali otroške vozičke. Enkrat dnevno brezplačen avtobusni prevoz do Naama Bay (z rezervacijo). Čas transferja od letališča približno 30 minut.

OBJEKT: Udoben hotel s pogledom na Rdeče morje in znameniti otok Tiran ima skupno 627 sob. V veliki sprejemnici se nahajata recepcija in lobi bar. Na voljo je samopostreћna restavracija, 6 а la carte restavracij, Pannini corner (ponudba sendvičev), Pool island grill (žar ob bazenu), Crepe & Sweets (palačinke in sladice) in 4 bari. Sredi lepo urejenega vrta je velik bazenski kompleks, ki ga sestavlja 8 sladkovodnih in 2 otroška bazena s terasami za sončenje, senčniki in ležalniki. Ob bazenu in na plaži so na voljo brezplačni senčniki, ležalniki in podloge. Ob prijavi v hotelu prejmete kartico za koriščenje brezplačnih kopalnih brisač.

SOBE: Standardne sobe (DZ/EZ) se nahajajo na obeh straneh hotela in imajo balkon ali teraso, prho, WC, klimatsko napravo (sezonsko pogojena), telefon, satelitsko televizijo, sef, sušilec za lase in mini hladilnik. Nastanitev: največ 2 odrasla in 1 otrok. Junior suite (DZJ/EZJ) so večje in opremljene z dodatnim sedežnim kotom, prav tako pa ponujajo pogled na park ali morje. Nastanitev: največ 2 odrasla in 2 otroka ali 3 odrasli in 1 otrok. Družinske sobe (FZ4/FZ5) se nahajajo v Grand Mall-u. Imajo spalnico in ločen dnevni prostor, kjer so dodatna ležišča za otroke. Nastanitev: največ 2 odrasla in 2 otroka ali 3 odrasli in 1 otrok. Za tretjo in vsako naslednjo osebo je v sobi pripravljeno pomožno ležišče ali raztegljiv kavč.

ŠPORT IN ZABAVA: Namizni tenis, odbojka na mivki, biljard, aerobika, vodna gimnastika. Dnevni animacijski program: šport, igre in tekmovanja, občasno ob večerih živa glasba. Proti plačilu: masaže, tematske predstave.

ALL INCLUSIVE: Hotel nudi all inclusive storitev s samopostrežnim zajtrkom, kosilom in večerjo, različnimi prigrizki ter lokalnimi brezalkoholnimi in alkoholnimi pijačami med 10. in 24. uro (postrežene v kozarcih).

HRANA IN PIJAČA:
Izbor ob zajtrku: bogat samopostrežni zajtrk v restavracijah Sharm in Reef (sezonsko pogojeno). Pozni zajtrk v restavraciji Sharm.
Ponudba kosil: samopostrežni bife z odprto kuhinjo v restavraciji Sharm. Prigrizki iz žara v Pool Island in italijanske specialitete v restavraciji Mafia z doplačilom. V času kosila dodatna ponudba jedi v Beach Club in restavraciji Cliff.
Večerja: mednarodna samopostrežna večerja v restavracijah Sharm in Reef. Strežene večerje v tajski restavraciji Tai Garden, italijanski restavraciji Mafia, indijski restavraciji Mumbai, libanonski restavraciji Mandarine, mehiški restavraciji Fajitas, mednarodne specialitete v restavracijah Fusion in Beach Club in jedi iz žara v Roof (vse z rezervacijo in doplačilom).
V RESTAVRACIJAH JE ZAŽELENA PRIMERNA GARDEROBA.
OBVEZNO JE NOŠENJE ALL INCLUSIVE ZAPESTNICE.
PODROBNEJŠE INFORMACIJE O ALL INCLUSIVE PROGRAMU, DELOVNEM ČASU BAROV IN RESTAVRACIJAH TER STORITVAH, KI SO NA VOLJO PROTI PLAČILU (NPR. SVEŽE STISNJENI SADNI SOKOVI, KAVNE SPECIALITETE, MINI BAR, SOBNA STREŽBA,…), PREJMETE V KRAJU LETOVANJA.
NEKATERE POSEBNE JEDI IN PIJAČA V A LA CARTE RESTAVRACIJAH Z DOPLAČILOM. VSE A LA CARTE RESTAVRACIJE S PREDHODNO REZERVACIJO. HOTELIR SI PRIDRŽUJE PRAVICO DO SPREMEMB.

Za vstop v Egipt je potreben negativen PCR test v angleškem jeziku in potni list veljaven 6 mesecev od dneva vstopa v Egipt.

TRENUTNO VELJAVNI POGOJI VSTOPA V EGIPT

Od 1. septembra 2020 morajo vsi potniki, ki prispejo v Egipt, predložiti negativno potrdilo o rezultatu PCR testa za COVID-19, opravljeno v državi izvora, ki ni starejše od 72 ur.

Test za prisotnost virusa SARS-CoV-2 mora biti opravljen po metodi PCR pri ustrezni in verodostojni organizaciji, rezultat mora biti v angleščini.

Otroci do 5,99 let testa ne potrebujejo.

Samo potniki, ki prispejo na letališča v Sharm El-Sheikh, Tabo, Hurgado in Marsa Alam lahko PCR test opravijo ob prihodu na eno od omenjenih letališč (test opravi predstavnik egiptovskega Ministrstva za zdravje, cena 30 USD).

Potniki lahko takoj po opravljenem PCR testu zapustijo letališče in se odpravijo v rezerviran hotel. Hoteli bodo za goste, ki so pozitivni na COVID-19 omogočili karanteno v ločenih sobah in krijejo vse stroške nastanitve, hrane in brezalkoholnih pijač do njihovega odhoda.

TRENUTNO VELJAVNI POGOJI POVRATKA V SLOVENIJO

Ob povratku v Slovenijo bo oseba napotena v karanteno. Karanteno je možno prekiniti peti dan po napotitvi z negativnim hitrim antigenskim testom.

V kolikor oseba predloži katero od spodnjih potrdil, ni napotena v karanteno:

– negativni PCR test, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa. Test je možno opraviti pri »The central laboratory in Hurghada Altaelim Street« – organizaciji ki jo je inštitut za mikrobiologijo in imunologijo in NLZOH prepoznal kot ustrezno. Cena 30,00 USD.
– pozitivni PCR test star med 21 dni in 6 mesecov
– potrdilo zdravnika, da je oseba prebolela COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot 6 mesecev
– dokazilo o cepljenju zoper COVID-19
– proizvajalca Biontech/Pfizer od prejema drugega odmerka cepiva je preteklo najmanj 7 dni
– proizvajalca Moderna od prejema drugega odmerka cepiva je preteklo najmanj 14 dni
– proizvajalca AstraZeneca od prejema prvega odmerka cepiva je preteklo najmanj 21 dni
– negativni rezultat hitrega antigenskega testa na virus SARSCoV-2, ki ni starejši od 24 ur od odvzema brisa in je opravljen v državi članici Evropske unije. Test je pred kontrolo potnih listov možno opraviti na letališču v Ljubljani. Cena 30,00 EUR.

izpolnite obrazec

Povpraševanje