Bratislava in Nežidersko jezero

BRATISLAVA – NEŽIDERSKO JEZERO

1. dan:

Odhod avtobusa ob 5.00 uri, kraj odhoda po dogovoru. Vožnja do ostankov nekoč mogočnega gradu Devin, ki je stoletja veljal za nepremagljivo utrdbo na sotočju Morave in Donave. Po ogledu vožnja do Bratislave in vzpon na grajski grič, kjer stoji bratislavski grad z ostanki srednjeveškega obzidja in mestnih vrat, nato pa ogled mesta: Michalova vrata s stolpom, Venturska ulica, Mozartova palača, palača rodbine Keglevič, Martinova katedrala,… Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

2. dan:

Po zajtrku vožnja na Avstrijsko Gradiščansko do Eisenstadta, glavnega mesta Gradiščanske in rojstnega mesta Haydna. Postanek ob gradu Esterhazy, krajši ogled mestnega jedra, vzpon na Bergkirche,… Sledi vožnja do Nežiderskega jezera, enega največjih stepskih jezer v Evropi. Vožnja z ladjo po jezeru s kosilom, po izkrcanju pa ogled vinske kleti z degustacijo znanih gradiščanskih vin. Še postanek v Rustu, znanem turističnem centru ob jezeru in povratek domov.

 CENA POTOVANJA:   179,00 EUR     /     min 45 oseb

V CENO JE VKLJUČENO:

– avtobusni prevoz po programu

– cestnine, takse in pristojbine

– stroški 2 voznikov

– hotelsko – gostinske storitve po programu na bazi nočitve z zajtrkom v hotelu***

– večerja

– vožnja z ladjo s kosilom

– ogled kleti z degustacijo

– vodenje vodnika z licenco

– nezgodno zavarovanje potnikov v času potovanja

– 22% DDV

– organizacija potovanja

Doplačilo pri udeležbi manjšega števila potnikov – min 40 oseb 10,00 EUR/osebo, min 35 oseb 20,00 EUR/osebo, min 30 oseb 35,00 EUR/osebo