Izleti za zaključene skupine

Spoštovane in cenjene stranke!

V lastni organizaciji že vrsto let pripravljamo vse vrste potovanj od strokovnih ekskurzij do potovanj za zaključene skupine (šole, društva, sindikalni izleti, skupine sodelavcev, krog prijateljev,…). Za vašo skupino lahko izberete naša že pripravljena potovanja, ki jih prilagodimo vašim željam oz. vaši skupini, če pa želite povsem vaš izlet ali potovanje, vam ga z veseljem pripravimo.

Ponujamo vam prevoze z udobnimi turističnimi avtobusi, namestitve v preverjenih hotelih, oglede znamenitosti, dodatne aktivnosti, pri strokovnih potovanjih obiske in srečanja v sorodnih ustanovah, ves čas pa vas bodo vodili izkušeni vodiči.

Hvaležni smo našim dosedanjim zvestim potnikom za njihovo zaupanje, spodbude in pohvale, ki nam dajejo potrditev, da smo na pravi poti in s tem tudi dodatni zagon, da skupaj ustvarjamo čudovite spomine. Verjamemo, da se z vsakim potovanjem ustvari nova zgodba, nova prijateljstva, zanimiva spoznanja in edinstvene izkušnje, ki nam širijo obzorja in nas bogatijo. Kot pravijo – potovanja so edina stvar, ki jo kupimo, a nas naredi bogatejše.

Počaščeni bomo, če nam boste zaupali in nam dali priložnost, da tudi vam pripravimo nepozaben program.

Vaše želje in povpraševanja nam pošljite na gtpmajolka@gmail.com ali pa nas pokličite na telefonsko številko 051 65 77 44.

Dobrodošli v našo družbo!